Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

CVP SM1 – Ideal pentru cei mai mulţi utilizatori ai camerelor DV / HDV

Se poate spune ca a fost creeat pentru “lenesi” insa acest sistem este binevenit in lumea utilizatorilor care nu stau zilnic cu camera in mana pentru a-si putea forma mana . Pentru ei mentinerea camerei in mana mai multe ore poate fii dificil de facut fara ca imaginea sa aiba de suferit. Se poate spune ca acest system a fost creeat pentru lumea “nuntasilor” care au de dus multe ore de filmare din mana in cadrul evenimentelor pe care le filmeaza. Este un sistem excelent.

16-09-20071189975357cvp_sm1

Modul de prindere pe umar il face usor de manevrat si poate fii lasat chiar liber daca in timpul filmarii va taie pofta de o cafea, asa cum il taie pe prezentatorul modelului. Acest system ofera sustinere atat pentru barat cat si pentru camera in acelasi timp. Poate fii manevrat usor simplu iar greutatea sa este aproape insesizabila in raport cu eficienta.

16-09-20071189974858cvp_sm1_pmw-ex1

Dar,pentru ca intotdeauna exista un dar, acest model este aproape imposibil de manevrat la panoramarile verticale. In acest caz ele se pot efectua doar prin indoirea completa a corpului ceea ce poate provoca mari dureri de spate pe durata filmarii. In rest este un sistem util si destul de accesibil. Pretul unui astfel de model nu sare de 100 euro.


Reclame

ianuarie 18, 2009 - Posted by | Camere video

7 comentarii »

 1. Buna ! de unde pot cumpara asa ceva ? Multumesc

  Comentariu de Nicu | iunie 28, 2009 | Răspunde

 2. De unde pot cumpara CVP Shoulder si pretul ? multumesc

  Comentariu de Nicu | iunie 28, 2009 | Răspunde

 3. Nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea sunt situri romanesti la care potzi sa il comanzi …numai daca incerci pe situri de dincolo …o sa incer si eu sa gasesc ceva oferte convenabile ….

  Comentariu de infocameraman | iunie 30, 2009 | Răspunde

 4. poti gasi acest suport pentru camera http://www.chttp://www.westbuy.ro/categorie.php? la 50 de euro vanzari=4&pagina=2amerepro.cabanova.ro/ la pretul de 60 de euro.

  Comentariu de Cata | decembrie 28, 2009 | Răspunde

 5. http://www.westbuy.ro/categorie.php?vanzari=4&pagina=2

  Comentariu de Cata | decembrie 28, 2009 | Răspunde

 6. Nu va recomand asa ceva. Am probat dispozitivul la o filmare la nunta si e foarte incomod (iti intra sub coasta). Va recomand alt dispozitiv un pic mai scump decat acesta dar este usor de folosit si da rezultate mai bune. Se numeste monopied sau monopod. Trei modele mi-au atras atentia: BRAUN Monopod Professional M3 = 400 RON, Monopied Giottos MM9780 = 250 RON si Monopied WT-1005 = 130 RON (ultimul e chinezesc). Nu este neaparat necesar ca monopiedul sa aiba si cap rotativ (primul si al treilea se vand impreuna cu cap rotativ), acesta fiind mai mult un moft pt ca in momentul in care filmezi si camera este pe monopied la inaltimea de 1,80 nu ridici tu mana sa reglezi capul rotativ pt ca este prea sus, pozitionarea camerei pe subiect o faci prin aplecare monopiedului cu camera un pic spre in fatza. Va recomand ca monopiedul sa sustina cel putin 3 Kg (camera plus acumulator si lampa) si sa aiba inaltimea maxima 1,80m (sa nu fie de inaltime mica caci nu ai facut nimic daca maxim 1,60 m).

  Comentariu de Manolos | august 25, 2015 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s