Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

SONY F23 – Diferenta o face CINEALTA !

cinealta

CineAlta este un brand folosit de Sony pentru a descrie diverse produse implicate în producţia cinematografica digitala. Acum brandul Cinealta de la Sony include camere foto, camere video, servere de cinema şi de proiecţie. Camerele CineAlta inregistreaza pe casete HDCAM , XDCAM Professional Disc sau SxS carduri de memorie flash. Acestea au capacitatea de a trage la diferite frame rateuri inclusiv 24fps şi au o rezoluţie de până la 1920 de 1080 de pixeli. Aparatul video poate fi utilizat cu un Miranda DVC 802 convertor. Acest lucru permite aparatului de filmat diferite moduri de conectare: SDI, DV HD şi de mai multe caracteristici.

SONY F23

sony_f23_camera_lg

Acest lucru nu este chiar o cameră video pe care aţi luao la picnic de familie; Sony F23 este cel mai recent 1080p (1920×1080) produs în cadrul companiei Sony, la categoria, CineAlta camere de luat vederi care sunt preferate de digital cinematographers. Sony F23 are locul său în partea de sus a CineAlta, suportand orice format de înaltă rezoluţie, inclusiv râvnitul 1080/24p format preferat de toti producatorii de film.

img_ttl_f23_02

F23 este prevãzut de curând cu un cap dezvoltat, o “buturuga opticã” o prismã care permite camerei captura imaginilor cu o gamã de culoare largã( denumita: S-gamut), bine-doveditã  la ansamblurile de 2/3 inch CCD cu înalte-o precizie de 14-bit la convertorul A/D oferind o gradatie de tonalitati de o calitate inalta si zgomot redus. Aceasta asigura din plin largimea de banda RGB la 4:4:4 cu o rezolutie de 1920/1080, caracteristici ideale pentru post editare si corectie, dar si o gama extreme de mare de formate de inregistrare cum ar fii: 24P, 50P, si 59.94P, plus o gama adevarata de frame record, system cunoscut si sub denumirile de “over-cranking” si “under-cranking”, de la 1 la 60 f/s.

f23trial

SONY F23 este echipat cu trei CCD-uri de 2/3-inch progressive, fiecare cu un efectiv real de 1920/1080 pixeli, livrand astfel o imagine de tipul Full HD. Acest system progresiv de CCD plus convertorul A/D de care vorbeam mai sus ofera acestei camere o variatie tonala cu pana la 50 % mai larga decat a unei camere HD Non-Cinealta

Reclame

ianuarie 18, 2009 - Posted by | Camere video

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s