Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

Generatia Solid-State-Camera ajunge la un nou nivel!

Cu noua generatie Hight Level de la Panasonic, generatia camerelor dezvoltate pe platforma “solid-state” atinge un nou nivel.

heatherAJ-HPX3700 de la Panasonic lansat in ianuarie dupa modelul AJ-HPX3000 este varianta de top a producatorului Panasonic. Acest model duce spre extreme modulul “solid-state” cu 5 sloturi de card cu capacitate de 64gb. Este de necrezut cat de mult au dezvoltat cei de laPanasonic acest model venit pe platforma lor “P2”. Cu 5 sloturi de card acest model vine in ajutorul utilizatorilor care doresc sa filmeze materiale extreme de lungi.

untitled21450x250_aj-hpx37001

Se adreseaza celor care filmeaza reclame, filme documentare, acolo unde lungimea materialului brut este considerabila iar capacitatea mare de stocare pe care o ofera acest model il recomanda ca un bun model de luat in deplasari acolo unde e greu sa inmagazinezi casete peste casete sau discuri peste discuri.

untitled

Evident modelul ofera o rezolutie nativa 1920×1080 HD full-pixel inregistrate la 10-bit/4:2:2. Cu o variatie de frame rate incepand de la 1fps la 60fps, cu HD si SDI outputs, sensor CAC (Chromatic Aberration Compensation), cu luminozitate de 2 lx si un gain pana la +30db, 48-kHz/16-bit, 4- canale audio, interfata USB, High Resolution 2.2-megapixel CCD, functie Scan Reverse care permite utilizarea de obiective si adaptoare anamorfice pentru creeare de filme care ofera posibilitatea de utilizare a aspectului 2.35:1 pentru film documentar. Toate aceste functii fac din acest model un veritabil punct de reper pe harta camerelor profesionale.

untitled3untitled4


Reclame

martie 3, 2009 - Posted by | Camere video | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s