Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

SONY PMW-EX7 se lanseaza pe piata in aprilie

heather-copy

Sony anunta pentru salonul de la Las Vegas care se desfasoara intre 18 si 23 aprilie 2009 aducerea pe piata a unui nou model de caera din gama SxS. Este vorba de modelul PMW-EX7. Multe date inca nu se cunosc despre acest model pentru ca nu este prezent nicimacar pe siteul oficial, deci este o surpriza totala pentru NAB 2009.

untitled-2

Totusi asa cum promiteam la inceputurile blogului aflam informatii in premiera pentru piata romaneasca. Iata asa facem si cu acest model.

Camera este echipata cu trei CCD-uri de ½- inch din noua generatie dezvoltata de Sony “Power HAD™ FX” progressive CCD” cu rezolutie full HD 1920 x 1080. Ce am mai aflat despre aceasta camera este faptul ca vine dotata cu 4 sloturi SxS cu o viteza de scriere de 50 Mb/s . Dupa cum va spuneam multe lucruri nu se stiu despre acest model pentru ca el nu a fost dat inca publicitatii. O varianta de prêt vehiculata ar fii undeva spre 9000 £.

Cu mai multe amanunte despre model vom revenii dupa data de 23 aprilie atunci cand modelul v-a fii prezentat la salonul de la Las Vegas

Andrei Marina

Aprilie 2, 2009 - Posted by | Camere video | , ,

2 comentarii »

  1. Iata ca nu s-a lansat aceasta camera… probabil era un zvon sau o gluma… poza de jos arata foarte ciudat, nu e reala. eu cred ca un fan sony a facut chestia asta de distractie.

    Comentariu de Cristi | Noiembrie 12, 2009 | Răspunde

    • prietene eu zic ca te-ai informat prost …ar trebui sa verifici mai bine uite iti dau un link a lui Philip Bloom director de film el testeaza tot ce apare noi in materie de camere http://philipbloom.co.uk/2009/04/01/sony-ex7/

      Comentariu de infocameraman | Noiembrie 16, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s