Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

AJA Ki Pro o solutie WiFi pentru controlul inregistrarilor

heather

AJA Ki Pro un recorder portabil pentru camera dumneavostra de filmat. Usor de folosit datorita suportului de prindere rapid pe trepied si a conectorilor sai, este un dispozitiv util pentru cei care vor sa elimine procesul de captura din editarea materialului filmat.

untitled-1

Dotat din fabrica cu doua module de stocare diferite,unul HDD( hard disck) si unul SSD( Solid State Storage ) permite utilizarea sa in diferite moduri cu diferite costuri de materiale de stocare. Prevazut cu intrari si iesiri de tip SD/HD-SDI, HDMI si analogice dispozitivul este usor de utilizat indifferent de tipul camerei de vederi folosite si mai ales ca poate fii monitorizat atat pe dispozitive profesionale de control cat sip e cele de un nivel mai scazut pentru amatorii care nu isi permit monitoare de control profesionale. Fisierele inregistrate de AJA Ki Pro sunt in forma Apple ProRes 422 QuickTime, insa schemele de inregistrare si compresie pot fii modificate manual si setate atat in modulul SD cat si in cel HD.

untitled-2

Ce este inovativ fata de alte recordere clasice AJA Ki Pro ofera posibilitatea controlului de aproape, prin butoanele clasice, dar si controlul de la distanta prin interfata WiFi. De precizat ca producatorul recomanda folosirea lui in combinatie cu o solutie de editare profesionala si anume Final Cut Pro pe statii grafice MacBook Pro sau Apple Mac Pro.

De precizat ca pretul nu este unul foarte scazut pentru utilizatorii medii el ajungand undeva in jurul sumei de 4000 de euro

untitled-4

Reclame

mai 3, 2009 - Posted by | Accesorii |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s