Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

Grass Valley’s Infinity – un calculator integrat in camera video !

infinity

Infinity Grass Valley’s Series este o soluţie cu adevărat deschisă.. High-definition- Infinity Series are cel mai mare avantaj de IT si video progresiv.

Camera video Infinity media digital dispune de un sensor de imagine unic nou dezvoltat de inginerii de la  Thomson: cip Xensium CMOS. Cu 2,4 milioane de pixeli, fiecare Xensium captează o imagine de înaltă definiţie fără compromisuri.

Fiecare camera video are trei procesoare 2 / 3 ” CMOS Xensium. Chipul convertor A / D on board asigura împreună ci interfaţa electronică o captare nativă a imagini, indiferent de rezoluţie, fara un exces de artefacte nedorite xensium-chip

controlpanel-guiLa un moment în care mai mulţi utilizatori sunt pe punctual de a migra de la definiţia standard la producţia de înaltă definiţie şi de difuzare a programelor, are sens de a avea o platforma de cameră video care migrează cu tine, nu unul care devine rapid redundant pentru utilizare HD.

Cu camera video Infinity, rezoluţia video este un meniu: o poti schimba între cadre în cazul în care aveţi nevoie , fără a face orice alte modificări la camera video sau mediul de înregistrare.

Camera video Infinity media digital suporta:

  • Standard Definition 480/60i şi 575/50i, in 4:3 şi 16:9
    aspect ratio
  • High Definition 720/50p, 720/59.96p, 1080/50i şi 1080/59.96i
  • CineStyle 1080p la 23.98, 25 şi 29.97.

rev-pro-insertedrev-pro-insertion

În timp ce alţi producători persistă cu solutii scumpe de înregistrare de proprietate, camera video Infinity media digital oferă o platforma Gigabyte, care oferă posibilitatea achizitionări de medii de stocare mul mai putin costisitoare

In cameră este integrat un sistem nou REC Pro, sistem de hard disk mobil care da o posibilitate de inregistrare de două ore în format HD, cu reyistenţă excelentă. Discurile folosite pentru stocare sunt construite pentru nivelul low-cost costând aproximativ egal cu o caseta MiniDv. De asemenea, parte integrantă din camera video Infinity sunt două sloturi pentru carduri CompactFlash, un singur card poate sprijini acum mai bine de o oră de înregistrare de calitate superioară HD.

InfinityWorkflow-Win_750Dar, opţiunile de înregistrare nu se opresc aici. Parte integrate a camerei este si o interfaţă USB care permite utilizatorilor să se conecteze la mediile de stocare IT clasice.Infinity Series DMC oferă şi soluţi traditionale pentru conexiunea studiourilor de televiziune : in/out BNC(HD-)SDI, CVBS, TC, AES digital audio, XLRs  analog audio. Camera video vine cu trei conectori USB 2.0 (două gazde şi un dispozitiv), unul FireWire (IEEE 1394), un conector HDMI de afişare, şi două porturi Gigabit Ethernet. Se poate conecta, de asemenea, la un dispozitiv extern de stocare, cum ar fi o unitate hard disk (HDD) sau dispozitiv de memorie flash prin USB. Aveţi posibilitatea să conectaţi şi vizorul  altor dispozitive standard de afişare, cum ar fi HD-monitoarele cu ecran plat, prin intermediul conectorului HDMI.

io_1io_2

Andrei Marina

Octombrie 4, 2009 - Posted by | Camere video

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s