Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

Fix? Flexibil? Anton Bauer Stasis FLEX si fix si flexibil

Camerele video din ziua de astazi au inceput sa varieze atat de mult din punct de vedere ergonomic incat suportii clasici de umar pot incomoda, la folosirea lor cu diferite modele de camere. Nu stiu cat de adevarat sau nu este acest lucru, insa cei de la Anton Bauer cred ca la acest aspect s-au gandit cand au proiectat „Stasis FLEX”

Anton Bauer Stasis FLEX este un suport de umar destul de ciudat la prima vedere, insa poate fii destul de util, asa cum ve-ti descoperii in filmuletul de mai jos.

Cu sitemul sau flexibil de repozitionare, Anton Bauer Stasis FLEX, ii lasa operatorului posibilitatea sa-si ajusteze pozitia camerei in functie de LCD sau de viewfinder. Pe langa aceste ajustari pe care le poti face sunt si alte caracteristici interesante ale modelului creeat de cei de la Anton Bauer. Atasabil acestui model sunt binenteles si niste „cornite” cum imi place mie sa le denumesc, categoric si ele tot flexibile.

Pentru a nu va mai intreba care este jmecheria pentru care cei de la Anton Bauer s-au implicat in fabricarea unui suport de umar, ei fiind cunoscuti pentru lumini si baterii, iata ca pe talpa din spatele umarului au creeat o patina de baterie, care permite alimentarea camerei si luminii acesteia direct din bateria de pe spate; acest lucru lucru putand ajuta la echilibrarea camerei. Spun putand pentru ca nu am luat in mana acest model iar la modul de prezentare sincer eu il consider un model putin ciudatel. Apropo il gasisisem undeva la un pret de 221$. Mult – putin va las pe voi sa apreciati acest lucru.

Andrei Marina

Iunie 29, 2010 - Posted by | Accesorii | , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. Interesant, doar atata pot sa zic. Adevarata lui valoare, va fi reprezentata dupa niste ore alaturi de suport. Multumesc.

  Comentariu de butoias2007 | Iulie 1, 2010 | Răspunde

 2. cam cit ar costa „suport umar”?

  Comentariu de IMPERIAL-VIDEO | Iulie 3, 2010 | Răspunde

  • pai cum am scris si in post este undeva la 220 de dolari

   Comentariu de videotm | Iulie 3, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s