Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

SONY HXR-FMU128 FLASH MEMORY UNIT

 

Pentru cei interesati de Sony NX5, producatorii niponi s-au gandit sa vina in ajutor cu unitatea de memorie flash care poate fii utilizata ca si backup .Aceasta, permite inregistrarea hybrida, in acelasi timp cu cardurile de memorie din camera video . In acest fel, filmarea poate fi arhivata atit HD cit si SD in acelas timp . Atasarea sau demontarea lui FMU128 pe camerele NXCAM NX5E este extrem de usoara , iar alimentarea se face direct din bateria camerei video cu un consum foarte mic de curent .Capacitatea, nu este deloc de neglijat, avand 128 de Gb si permitand o autonomie de jumatate de zi, adica undeva la 11 ore si vreo 40 de minute la cea mai inalta calitate HD – FX 24Mbps mode.Este recomandata pentru filmarea festivalelor de muzica , conferintelor , seminariilor , documentarelor , evenimentelor , nuntilor , unde este necesar un backup si in acelasi timp un mediu de stocare cu autonomie mare.

Specificatiile tehnice sunt urmatoarele: capacitate 128Gb ; autonomie : mod FX(24mbps) = 11 ore si 40 minute , mod FH(17mbps ) = 15 ore si 30 min , mod HQ (9mbps) = 26 ore , mod LP (5mbps ) = 41 ore si 30 minute , mod SD HQ = 32 ore si 40 minute ; dotat cu port USB 2.0 ;’ alimentare din bateria camerei ; consum de curent din bateria camerei 0.9W ; dimensiuni compacte 5.4 x 8.5 x 1.7cm ; greutate 80 grame .

Raul Mihuta

Septembrie 20, 2011 - Posted by | Accesorii, medii de stocare | , ,

4 comentarii »

 1. partea urata este pretul urias, mai ales pt europa.

  Comentariu de creativeimagestudio | Septembrie 20, 2011 | Răspunde

  • Da asta este un minus pentru produs, aici trebuie sa iti dau dreptate.

   Comentariu de infocameraman | Septembrie 20, 2011 | Răspunde

 2. Care ma poate ajuta cu un manual pe romana de la vx2200 (nu pt mine, ca eu am ax2000) da pentru un prieten vechi cameraman care acuma si-a luat camera si e pe engleza si vrea sa stie toate la ea. Numa nu gasesc pe net, are careva ?

  Comentariu de butoias2007 | Septembrie 22, 2011 | Răspunde

 3. DORESC SA STIU SI EU UNDE SI DACA SE GASESC ASTFEL DE ECHIPAMENTE PENTRU CAMERELE VIDEO PROFESSIONALE? SI DACA EXISTA IN BUCURESTI UN MAGAZIN S-AU FIRMA CARE ADUC SI CAMERE VIDEO DE NIVEL PROFESSIONAL!

  Comentariu de STEFAN | Noiembrie 13, 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s