Infocameraman’s Blog

un blog pentru pasionatii de camere video

Aiptek 3D-HD o jucarie de buzunar din era 3D

Poate pe unii dintre voi noua era de productie va tenteaza si va starnesc un interes maxim. Pentru a va satisface dorinta  va prezint o jucarie de buzunar care la un pret incredibil e mic va poate starnii un interes si mai mare sau va poate calma dorinta de a filma 3D.

Da, urmatorul post este despre o jucarie ce filmeaza 3D. Desi este cat un telefon mobil aceasta jucarie face minuni, sau cel putin asa spun producatorii.

Aiptek 3D-HD 720p este numele complet al jucariei.
Camera dispune de două camere cu senzori de 5MP 720p senzori de înaltă definiţie care înregistrează două poziţii diferite de vizualizare, în acelaşi timp. Atunci când aceste imagini sunt suprapuse ele creează efectul  tridimensional.  3D-HD de 1280 x 720 captura video HD şi de până la 5 MP pentru fotografii SD / pe carduri de memorie SDHC. Alte caracteristici includ o conexiune HDMI, şi desigur, point-and-shoot simplitate. 3D-HD –ul lui Aiptek utilizeaza „Parallax Bariera” tehnologie pe ecranul său LCD de previzualizare, astfel încât să vă puteţi bucura de o vedere Live 3D în timp ce înregistraţi. Ce inseamna asta? Inseamna ca eliminati bariera ochelarilor in timp ce filmati. Pe ecran se vizualizeaza imaginile 3D direct fara ochelari. Cu ochelari clasic rosu si albastru 3D pe care le au, probabil, undeva în jur de stabilire, puteţi vizualiza creatiile 3D pe orice monitor de calculator regulat. Software-ul inclus converteşte video pentru a „Anaglyph”, format care suporta ochelari 3D, sau puteţi încărca clipuri video direct pe YouTube in care lumea le pot vizualiza în 3D!

Mult mai multe nu va pot spune despre aceasta jucarie deoarece nu am testat-o cu manuta mea. Am vazut unele comentarii de bine altele de rau sau poate nu chiar de rau cat despre faptul ca este totusi o jucarie nu o camera profesionala. Va spun ca pretul ei este de 180$ in State.

octombrie 18, 2010 - Posted by | Camere video | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu